Natural mindfulness

Even ontladen in de natuur. Je laten onderdompelen door de natuur. Even geen moeten, maar gewoon in de natuur ”ZIJN”. Dat doen we door de stilte op te zoeken, vertragen, verbinden met de natuur en te verwonderen over wat er op dat moment allemaal is. Je zult merken dat als je vertraagt je meer ziet, ruikt, hoort, voelt en proeft. Daardoor ben je helemaal bij wat er op dat moment is en komen je gedachten tot rust. Je voelt je als snel veel relaxter. Door mijn oefeningen en de vragen die ik stel, zul je merken dat je niet nadenkt over de antwoorden, maar dat ze vanzelf komen. Het geeft je inzichten waar je mee verder kunt in je dagelijkse leven. Het is een heerlijk oplaadmoment voor jezelf!

1 keer per seizoen ga ik met een groep volwassenen de natuur in om mindful te wandelen. Dit organiseer ik ook voor organisaties die een waardevolle invulling zoeken voor een studiedag of personeelsdag. Ook kun je individueel deelnemen en kun je de kosten betaald krijgen uit de vitaliteitsbudget van je werkgever.

Mocht je zelf minimaal een groep van 4-6 mensen hebben en graag in het door jou gekozen natuurgebied wandelen, dan kom ik graag naar je toe. Neem dan vrijblijvend contact met me op!

Suppen is tegenwoordig een geliefde sport, erg leuk en rustgevend om te doen.  Ik neem je mee op een suptochtje, waarbij het niet gaat of je dit zittend of staand doet, hoe langzaam of hoe snel je gaat. Maar het gaat erom hoe jij het beleeft en ervaart. We laten alle beslommeringen van de dag achter ons. Laten ons dragen door het water en omringen ons door de lucht met de blik op aarde. We gaan ervaren wat er op dat moment allemaal te zien, ruiken, horen, voelen en proeven is. Door je zintuigen zo bewust in te zetten ervaar je een enorme rust en ga je heerlijk ontspannen weer naar huis.

Ik bied dit aan van april tot oktober, zowel individueel als in groepen. Met een groep ga ik met een eigen sup het mooie Markdal van Breda in. Ook individueel is het mogelijk om op je eigen sup mee te gaan.

Deze workshops vinden alleen plaats in het seizoen. Dit is ongeveer van april tot en met oktober. Aankomende suptochten kondig ik aan via mijn social media