Bij Paula Natuurlijk biedt kinder- en natuurcoaching en mindfulness in de natuur

Het aanbod

Kindercoaching

Bij Paula Natuurlijk biedt laagdrempelige, preventieve hulpverlening aan kinderen van 6 tot 12 jaar. Ook jongvolwassenen tot 18 jaar kunnen terecht. Daarbij wordt er hulp geboden aan ouders om meer inzichten te krijgen hoe je met bepaald gedrag van je kind om kunt gaan. Deze hulp kan een tussenoplossing zijn als de stap naar kindertherapeut of psycholoog te groot of onnodig is.

Natuurcoaching

Natuurcoaching is een toegevoegde waarde aan de coaching die wordt aangeboden. De natuur is hierbij een hulpmiddel. Daarbij wordt gekeken naar natuurlijke processen, zoals de seizoenen en de elementen in de natuur. Het liefst doe ik dit buiten, maar de natuur kan ook worden ingezet als metafoor of symbool. Bijvoorbeeld de mens of organisatie zien als boom met wortels, takken, bladeren en vruchten. Tijdens de sessies zullen de juiste vragen gesteld worden. Daardoor spiegelt de natuur feilloos wat er speelt, waar de essentie zit, maar ook in welke richting een antwoord gezocht kan worden. Daar hoef je niets voor te doen of niets bij te bedenken. Het is er gewoon! Dat is de kracht van de natuur! Coachen met de natuur verdiept en versnelt het proces en de veranderingen zijn veelal blijvend. Je wordt in beweging gezet, zodat je zelf kunt ervaren en voelen wat het met je doet. Ook als je niets met natuur of wandelen hebt.

Natural mindfulness

Om balans en ontspanning in je leven te krijgen biedt Bij Paula Natuurlijk mindful wandelen en mindful suppen aan. Even weg van alles wat moet, maar gewoon “ZIJN” met al het moois wat de natuur je geeft.

Op mijn Facebook en Instagram vind je het actuele aanbod en data.